Thuishulp

Zowel klanten als medewerkers moeten zich thuis en veilig voelen bij De Rode Loper Thuishulp. Dat is ons uitgangspunt. Daarnaast leveren wij zorg met een plus. Zo bepaalt u de zorg! Wat per dag kan variëren. De medewerkers van De Rode Loper Thuishulp hebben hierin een belangrijke rol. Zij zijn sensitief en hebben een goed observatievermogen en kunnen dus op elk moment vaststellen wat bij u nodig is. Het gaat ons om uw totale welzijn.

Verder zijn de medewerkers van De Rode Loper Thuishulp goed op de hoogte van overige zorgmogelijkheden en diensten in de gemeente Wijk bij Duurstede. Zij kunnen u desgewenst hiermee in contact brengen. Ook mensen die bereid zijn om elkaar te helpen kunnen een belangrijke rol spelen in uw zorgproces. Met begeleiding van De Rode Loper Thuishulp kunnen we mogelijke mantelzorgers inzetten. Dit alles doen we met oog voor de omgeving waarin u leeft zodat u sociaal betrokken blijft.

Tenslotte realiseren we ons dat thuishulp niet een vrije keus is. Hiermee bent u afhankelijk van de mensen om u heen. Daar zijn we bij De Rode Loper Thuishulp ons terdege van bewust en besteden dan ook extra aandacht aan de gezamenlijke verantwoordelijkheid van klant en medewerker voor het totale proces van huishoudelijke hulp. En door opbouwende kritiek kunnen we samen de zorg nog beter maken.

Kortom: bij De Rode Loper Thuishulp zijn uw wensen leidend, leveren wij thuishulp waarop u kunt vertrouwen en doen wij wat het beste voor u is. Dat is onze +.